Blogia
Parròquia El Salvador - Eslida

EL FINALD'ANY DE LA U.M.E.

Esta associació i banda de música, com és tradicional i des de la seua refundació en els anys 80, així com les anteriors bandes de música en els seus temps passats, va celebrar la festivitat a la santa patrona dels músics durant els dies 22 i 23 de novembre.

El programa realitzat va ser complet i concorregut per les persones relacionades amb la banda i l’associació, amb una especial atenció al concert del dissabte dia de la santa patrona, en què es va rendir homenatge als músics i en especial als tres que feia 25 anys que s’hi havien incorporat: Emilia Manzana (saxo), Rosabel Pitarch (saxo) i Vte. Manuel Sanchis (clarinet), a qui se’ls va entregar una placa commemorativa i una altra dedicada al nostre director de la banda i de l’escola d’educands Vicent Vinaixa Ballester, que complia també 25 anys en esta associació i banda de música. A tots i totes agraïm, com als actuals i anteriors músics, la seua dedicació i els sacrificis que a vegades no es veuen en favor de la música.

A continuació es va realitzar una cercavila pel poble i un sopar de pa i porta al local cedit per Ruralcaixa, amb assistència massiva de músics, familiars i educands. Enguany s’han incorporat a la banda, els següents músics: Pasqual Manzana (flauta), Maria Chesa (flauta) i Elisa Esteve (clarinet) el diumenge dia 23, amb cercavila en honor a la santa pel poble i missa amb actuació de la banda i assistència de la Junta de la banda i pares de músics, i després es va tancar la festa amb un dinar al restaurant.

Actualment, més de 20 xiquetes i xiquets fan un gran col·lectiu social amb els associats de l’entitat (120 socis) en este meravellós poble de la serra d’Espadà amb uns 1.000 habitants, que donen un aire festiu a actes i festes locals i tradicionals i en altres pobles on actua esta banda. L’últim acte d’enguany de la banda de música ha tingut lloc el 27 de desembre amb el Concert de Fi d’Any i l’audició dels nous educands i components de l’Escola de Música.

Vicent Pitarch Galindo

0 comentarios