Blogia
Parròquia El Salvador - Eslida

PASSIÓ PER LA PASSIÓ

En este any que vivim portem nou anys representant el viacrucis de la Passió de Crist. Crec que el poble d’Eslida pot sentir-se orgullós d’una representació  tan especial, molt senzilla per molt profunda alhora. Enguany hem tingut la iniciativa de preparar una exposició de fotografies triades dels centenars que s’han pogut fer al llarg d’estos nou anys, de diverses escenes i actors que han anat passant en el transcurs d’este temps. La podreu contemplar la setmana de les Festes del Crist, a l’escola.

A part dels que vivim este acte tan especial, volem que puga conéixer-lo la gent que passen pel nostre poble, d’ací el motiu de l’exposició. Bé, eixe és un dels motius, perquè un altre pot ser el fet de tindre present i a la vista el record del que hem fet i que ja forma part d’una xicoteta parcel·la de la història del nostre poble. Un altra possibilitat podria ser que fóra una exposició itinerant per pobles veïns, o per altres pobles que també tenen experiència en la representació de la Passió.

Jo estic segur que cada participant d’esta Passió se sent orgullós de representar el seu paper el millor possible. En fer tot açò no puc oblidar de donar les gràcies a les missioneres de les Doctrines Rurals, que ens van encaminar en esta missió i que se senten molt contentes que continuem fent esta gran representació. A major glòria de Déu.

Emilio Molina

0 comentarios