Blogia
Parròquia El Salvador - Eslida

SALUTACIÓ

SALUTACIÓ Benvolguts fills i filles de la Parròquia del Salvador i població d’Eslida, vos salude de tot cor en el Senyor Jesucrist, viu i ressuscitat en esta Pasqua.Amb ocasió de la publicació del número 100 del vostre estimat full parroquial L’Alé, he rebut la invitació del rector, Mn. Salvador Prades Ten, per a participar en esta celebració des d’estes breus línies que vull dirigir-vos.Haver publicat 100 números és motiu suficient per a girar la vista arrere i veure quantes gràcies ha abocat el Pare sobre cada un de nosaltres. És també un motiu d’esperança i d’alé en el treball. Per això vull felicitar-vos per esta iniciativa, que des de la parròquia acosta a totes les llars d’Eslida el dia a dia de la parròquia i de la seua gent.

La parròquia com a comunitat de fidels cristians ens ofereix un lloc on trobar-nos per a escoltar la paraula de Déu, celebrar els sagraments, en especial l’eucaristia, i des d’eixa celebració de la caritat cristiana viure el compromís amb el nostre poble. Així la fe rebuda dels nostres majors i viscuda en l’Església, en la parròquia, ens ajuda a creure i a créixer com a persones en la trobada personal amb Déu en Jesucrist, mort i ressuscitat, en l’Esperit Sant.

Casimiro López Llorente

Bisbe de Segorbe-Castelló

La vida dels fidels en la parròquia ha de ser com una invitació a una amistat personal amb Jesucrist per a acollir-lo com el Salvador, que salva i allibera la persona i il·lumina amb la seua Llum radiant la foscor dels cors i dóna sentit a la vida.En la parròquia ens sentim i som família de Déu, és la llar on cada un de nosaltres viu el designi amorós de Déu amb cada u. En ella, en l’església, som educats, formats i preparats per a viure esta missió rebuda de Déu de ser testimonis del seu amor. La parròquia es converteix així en la veritable llar on les famílies, els xiquets, els jóvens, els majors, se senten acollits, ajudats i acompanyats per a realitzar la vocació concreta a què Déu ens crida, que és donar testimoni de la veritat.En la societat secularitzada i descristianitzada en què vivim, l’àmbit de la parròquia es converteix en el lloc a través del qual la preparació de la iniciació cristiana, com a tasca urgent, configura el cristià mitjançant l’escolta de la paraula de Déu i la celebració dels sagraments; així en les nostres llars es realitza el pla de Déu.La nostra labor primordial consisteix a ajudar els batejats a viure de veritat la seua essència cristiana, en comunió amb Déu i amb els altres creients.Amb el meu afecte i benedicció,

0 comentarios