Blogia
Parròquia El Salvador - Eslida

Déu serà tot en tots: Bona Pasqua!

Déu serà tot en tots: Bona Pasqua!

Mn. Rafael Fiol

 

En el missatge de Quaresma d’enguany, el Sant Pare Benet XVI ens fa, entre d’altres, les següents reflexions. Estes paraules del Sant Pare Benet XVI ens poden servir per a centrar-nos una miqueta més en este temps de Pasqua:

En estos dies pasquals, sentirem ressonar sovint les paraules de Jesús: «He ressuscitat i estic sempre amb tu». L’Església proclama amb goig: «És veritat, el Senyor ha ressuscitat», i manifesta els seus sentiments cantant: «Éste es el día en que actuó el Señor». Ressuscitant d’entre els morts, Jesús inaugura el seu dia etern i també obri la porta de la nostra alegria.
«No moriré, viuré». El Fill de l’home crucificat, pedra rebutjada pels arquitectes, és ara el sòlid fonament del nou edifici espiritual, que és l’Església, el seu Cos místic, el Poble de Déu, el cap del qual és Crist.
Tota la humanitat s’incorporarà a ell i tota realitat existent participarà en la seua victòria definitiva. «Ell serà la plenitud de totes les coses» i «Déu serà tot en tots».
La comunitat cristiana s’alegra perquè la resurrecció del Senyor ens garanteix que el pla diví de salvació es complirà amb seguretat, a pesar de tota la foscor de la Història. La seua Pasqua és, en veritat, la nostra esperança. Bones festes a tots!

0 comentarios