Blogia
Parròquia El Salvador - Eslida

Ministres de la Comunió

Ministres de la Comunió

Emilio Molina

 

El dia 18 de desembre de l’any 1994, Mons. Josep Maria Cases, bisbe de Segorbe-Castelló, i sent el nostre rector Mn. Antoni López Quiles, ens va concedir el títol de ministre extraordinari de la Comunió a José Vte. Manzana i a Emilio Molina.
La nostra missió és ajudar el sacerdot estant al seu servici, tant a l’església com portant la Comunió als malalts i a les persones majors que ho sol·liciten.
Hi ha un detall que m’agradaria ressaltar en este escrit, i és que se sol tindre la idea equivocada que, quan a una persona li porten la Comunió, és que s’està morint, i no és així. Afortunadament, hui en dia encara queden persones que necessiten rebre el sagrament de la Penitència i de l’Eucaristia.  Moltes vegades, els nostres sacerdots han invitat els familiars de majors o malalts a poder-los assistir en este servici, i quasi sempre ens en recordem quan estan a punt o quan ja han mort. No oblidem que ningú sap ni el dia ni l’hora en què serem cridats pel Senyor, i bo seria que estiguérem preparats per a quan arribe el moment.
En estos quinze anys que estem fent este servici, volem agrair a totes les persones que ens obrin les seues portes cada vegada que els portem el Senyor. Volem donar gràcies a Déu per poder realitzar este servici.

0 comentarios