Blogia
Parròquia El Salvador - Eslida

DONEM A CONÉIXER LA PASSIÓ

Una nova idea ha sorgit en l’Associació Cultural «El Puntal de l’Aljub»: per a portar-la a terme necessitem la col·laboració de les persones que al llarg d’estos nou anys de representacions han pogut captar amb les seues càmeres moments emotius, detalls interessants i escenes destacables.

En este projecte ens agradaria compartir amb la gent del poble, amb les persones que ens visiten i amb qui vulga conéixer l’experiència de formar part d’un grup de persones que, mitjançant assajos i la representació de la Passió, tenim maneres molt personals de viure, els moments que es comparteixen, el significat i els fets que es representen.

Al llarg d’este temps s’han produït canvis de personatges i alguna variació en les escenes, hem iniciat contactes amb altres associacions i pobles que realitzen activitats relacionades amb la Passió, hem col·laborat en altres representacions i també han vingut d’altres grups a col·laborar amb nosaltres.

Amb totes estes situacions ens agradaria muntar una exposició fotogràfica, per això necessitem la col·laboració de la gent que ens faça arribar les seues fotografies als membres de la Junta fins al 14 de juny. Sabem que hi ha fotos molt aconseguides i ara tindrem l’oportunitat de compartir-les. La Junta agraeix la col·laboració de tots i totes.

0 comentarios