Blogia
Parròquia El Salvador - Eslida

... I EL XOCOLATE ESPÉS

En assumptes de diners, les coses, com més clares millor, per això crec que és bo fer algunes apreciacions per tal que ningú malpense.

Fa uns anys es va fer un projecte de rehabilitació de l’ermita del Calvari, del qual s’ha portat a terme la primera fase, però queda molt per fer. Són unes obres que si no és amb ajudes oficials difícilment es podran realitzar. Amb eixe propòsit s’estan fent les gestions oportunes a fi que algun dia es puga fer realitat un desig somiat per tots. Però no podem esperar tampoc que tot ens ho donen i hem d’anar aportant els nostres recursos propis per a ajuntar-los a eixes futures ajudes que esperem que no tarden molt.

Amb el desig de donar transparència i perquè ningú puga tindre la temptació de pensar «què s’hauran fet eixos diners?», vull aportar algunes dades que, a banda de la fredor de les xifres, posen de manifest la generositat de molta gent.

Actualment la Parròquia té un compte obert en una entitat bancària en la qual es van depositant aquells diners que van destinats específicament a la restauració del Calvari. Corresponen a diversos conceptes:

• Aportacions parroquials (donatius, col·lectes, etc.): 6.490,13 euros

• Aportacions dels Clavaris (2004-2007): 11.158,12 euros

• Romanent de la Junta de l’Associació del Crist: 2.163,44 euros

Tot això fa un total de: 9.811,69 euros.

Evidentment, si algú té necessitat de més informació pot demanar-me-la. Encara que amb simplicitat, espere que esta comunicació servisca perquè tots estiguem més tranquils: uns perquè ens sabem simplement administradors, i altres perquè puguen estar segurs que els diners no se’ls emporta ningú ni es gasten en altres necessitats.

Mossén Salvador Prades

0 comentarios