Blogia
Parròquia El Salvador - Eslida

FORMANT PART DE LA NOSTRA HISTÒRIA. FORMEM EL PRESENT I EL FUTUR

FORMANT PART DE LA NOSTRA HISTÒRIA. FORMEM EL PRESENT I EL FUTUR

La idea era demanar a una dona del poble que ens escriguera un article reflexionant sobre les aportacions a nivell cultural que considera que han significat els 100 números del full parroquial. Hi ha persones que han influït molt en l’educació dels xiquets i xiquetes del poble tant a nivell acadèmic com lúdic; d’altres que s’han implicat en l’organització de servicis públics o privats, de suport a les iniciatives de les associacions o grups. La qüestió era difícil de triar perquè realment al poble podem comptar amb moltes dones que han dedicat i dediquen el seu temps a treballar per la gent del poble i pel seu futur.

Considere que des de L’Alé hem intentat donar a conéixer la labor de totes eixes persones i hem col·laborat perquè quede constància d’este reconeixement en la història del nostre poble. Ara és responsabilitat de tots i totes transmetre de forma constructiva i no de desesperança, com a voltes sentim: «en este poble tot s’acaba», «abans es feien més coses».

En tota comunitat hi han canvis, fets bons i roïns, associacions que es formen i que desapareixen, tot influeix segons amb quins ulls ho mires per a millorar o per a excusar-se de participar. Les coses importants les assenyalem les persones i podem contar tot allò de positiu que vam obtindre del passat o com ens va influir per a mobilitzar-nos i actuar per un futur diferent.

Per acabar, m’agradaria compartir algunes imatges del passat que considere que van influir de forma positiva en moltes persones.

Rosa Doñate

0 comentarios