Blogia
Parròquia El Salvador - Eslida

Maria crea comunió

Maria crea comunió

José Vte. Manzana

 

Amb este lema, el passat dia 4 de desembre va tindre lloc a Nules, a l’església de la Immaculada, la III Vigília Diocesana de Jóvens. Al voltant de dos centenars de jóvens, entre ells els de la nostra parròquia que es preparen per a rebre el sagrament de la Confirmació, acompanyats dels seus mossens i catequistes, i tots presidits pel nostre bisbe Mns. Casimiro López Llorente, varen participar en esta celebració emmarcada ja dins del temps de preparació de l’Advent i en vespres de la solemnitat de la Puríssima. Tenint com a centre l’evangeli de l’Anunciació, Mons. Casimiro instà els jóvens i els presents a seguir l’exemple de Maria per a respondre tots, amb fermesa i decisió, un SÍ a Déu; a Déu que ix a l’encontre de la humanitat en Maria, perquè així, mitjançant ella, puguem arribar a l’encontre amb Crist.
Per tal d’ajudar-nos a treballar sobre el tema de la vigília, es varen fer una sèrie d’activitats audiovisuals i participatives en les quals cadascú va poder anar plantejant-se i responent a la pregunta: «Què vol Déu de mi?».
A la fi de la celebració, enmig d’un ambient distés i cordial, al temps que degustàvem un xocolate calentet i un tros de coca malfeta, els nostres jóvens varen tindre l’oportunitat de saludar i conéixer el nostre bisbe i d’intercanviar amb ell impressions enmig d’una fluida conversació. Ja després d’una passejada per Nules i havent visitat la Capella del Sagrari de la parròquia, on està contínuament exposat el Santíssim Sagrament, desférem el camí d’anada per a tornar a casa, joiosos i plens de l’ambient de germanor que havíem compartit.

0 comentarios