Blogia
Parròquia El Salvador - Eslida

Concurs de cartells (Associació

Un any més, l’Associació «Puntal de l’Aljub» (La Passió), convoca a tots i totes a participar en el Concurs de Cartells, a fi de seleccionar el cartell anunciador de la pròxima representació de la Passió. A tal efecte, s’estableixen les següents bases:

1. TEMA

Setena edició de la representació de la Passió de Jesucrist.

2. PARTICIPACIÓ

Podrà participar qualsevol persona amb la quantitat d’obres que estime pertinent, a condició de ser obres inèdites.

3. TERMINI D’ADMISSIÓ

El termini de presentació finalitzarà el 7 d’agost del 2006.

4.PRESENTACIÓ I ENTREGA

Els cartells es presentaran amb suport rígid, sense la signatura de l’autor, i amb un lema escrit a la part posterior del cartell, adjunt a un sobre tancat on s’escriurà a l’exterior el mateix lema del cartell. A l’interior del sobre figurarà el nom i cognoms de l’autor, l’adreça i el telèfon.

Les obres poden entregar-se als membres de la Junta: Merche, Juanvi, José Manuel, José Antonio, Fernando, Rosa i Emilio, o a la Parròquia.

5. FORMAT

Els cartells es presentaran amb suport rígid, el format serà lliure i ha d’aparéixer una o més imatges de la representació de la Passió a Eslida.

6. JURAT

L’elecció del cartell guanyador serà elegit per votació popular el dia 13 d’agost en la "XII Mostra de Productes d’Eslida i de la Serra d’Espadà", on es tindran exposades les obres per a poder ser vistes i votades. En cas d’empat, ho decidirà la Junta.

7. PREMIS

L’obra guanyadora serà reproduïda com a cartell anunciador de la "VII Representació de la Passió de Jesucrist". L’Associació es reserva la possibilitat de declarar desert el concurs.

8. REPRODUCCIÓ

L’organització del concurs podrà efectuar reproduccions del cartell elegit i publicar-lo sense que el autor evoque drets al respecte. Durant el procés d’impressió s’inclourà en el cartell, a més del nom de l’autor, la data, l’horari i els anagrames d’entitats col·laboradores i/o patrocinadores.

 

La participació en este concurs comporta l’acceptació de totes les bases.

 

Animen els menuts i els no tan menuts a posar en funcionament la imaginació i a presentar les seues obres.

0 comentarios